...

Det hinns med alldeles för lite uppdateringar i bloggen just nu. Benjamin har varit en riktig mamma-gris de senaste dagarna, så vi har bänkat oss i soffan för massor med gos.

Nyår var fantastisk, vår skrutt var den snällaste bebis man kan tänka sig. Sov i stort sett hela kvällen. Inte en gnutta magont! Daniel och jag fick en supertrevlig kväll med våra vänner och god middag! Vaknade vid elva snåret och var pigg som tusan - han ville inte missa nyårsraketerna förstås!



Lillhjärtat vid tolvslaget, invirad i filtar i mamsens famn för att titta på alla fina raketer!

Det har hänt ruskigt mycket den senaste veckan, för Benjamin alltså. Känns som att han gått från att vara en liten spädis till att bli en stor kille. Han ler och "pratar" med oss mest hela tiden! Det är en sådan lycka att få dela sina dagar med en liten prins! Ska försöka hinna fixa med lite bilder nu när han tar sin förmiddags-nap, så blir det förhoppningsvis lite fler uppdateringar inom kort.

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Hanna

gud så himla sött!! han ser så stor ut redan när han kan ligga å hålla huvudet själv! ? eller?! ser ut som om han ser en riktigt grym fyrverkeripjäs på bilden där, ögonen är så stora. hihi och johanna du är lätt snyggaste mamman jag vet! kommer snart till er igen! stor puss

2010-01-06 @ 13:16:23
Postat av: faster kicki

Kul att eran nyårsafton blev så lyckad!!

Fick massa fina kort på er sist vi var hemma hos er. Jag har skickat dom till mammas mail. Så fint familjekort på er bland annat!

Kram till hela familjen

2010-01-06 @ 15:44:36
Postat av: carro

Benjamin du är sötast. Jag ska pussa dig på lördag!!:)

Snart tittar din kompis fram också till sin mammas lycka;)

2010-01-06 @ 21:03:07
Postat av: carro

En snygging till Mamma har du också!:)

2010-01-06 @ 21:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0