Vi sitt-tränar!

Hej kära vänner, hoppas ni hade en härlig valborg! Själv firade jag den med att lägga mig extra tidigt, var helt slut efter en dag med en gnällig liten prins. 5 månader fyllde han igår, och är den underbaraste lilla kille man kan tänka sig! Igår var dock humöret inte på topp, han gnällde och dreglade om vartannat. Skulle tro att det är en liten tand på gång, vi tycker oss skymta två vita små "prickar" på tandköttet, så snart dyker den nog upp. Så fort tiden går!

Idag ska jag rymma iväg en liten sväng, så mina killar får vara ifred, de behöver få öva sig lite på det. Skrutten trivs förstås hur bra som helst med pappa, men han har liiiiite svårt att slita sig från mammas bröst ;) Om en månad ska vi på bröllop, och då är det tänkt att han ska vara med mormor och morfar. Det kommer säkert gå alldeles utmärkt, men vi tänkte börja smygträna lite redan nu..

Och tränas gör det på flera håll! Att ligga på mage tycker vår lilla goding inte är något vidare, däremot är det roligt att sitta upp!



Lite vingligt är det förstås, och rätt som det är faller han åt sidan. Men det gör imte så mycket om man ramlar på sköna kuddar! :)



Än så länge fixar han bara korta, korta stunder utan stöd. Och han fattar nog inte riktigt ännu att han sitter själv, men med lite övning så kommer det nog snart :)

Ikväll ska vi på grillfest hos Daniels bror med tjej, mysigt värre! Ha en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: carro

Så jätte jätte fin han är. Puss

2010-05-01 @ 10:31:27
Postat av: Cecilia

Åh så duktig han är, gullungen! Många grattiskramar i efterskott från Melvin och Cissi :).

2010-05-01 @ 20:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0