Älskade unge...



Mamma älskar dig oändligt mycket!

Det var ett mysigt kalas vi var iväg på igår. Skrutten var alldeles förundrad över hur mycket människor som plötsligt befann sig hemma hos mommo och waff (mormor och morfar). Bland gästerna fanns favoriten Baji (min goa kusin Albin) som fick många kramar under kvällen. Sysslingtjejerna var där också, och busade med honom.

Dessvärre fick vi veta imorse att lilltjejen åkt på vattenkoppor inatt. Med andra ord kan vi vänta oss det inom två-tre veckor här hemma också.. Hade vi vetat att det gick på hennes förskola hade vi nog hållt oss hemma från kalaset. Kliande vattenkoppor är liksom det sista vi önskar att vår lilla going ska behöva genomlida just nu, efter alla sjukdomar denna våren.

Nu nanar Skrutten middag. Han är hängig idag, med utslag över hela kroppen efter att ha fått smaka hallonmarmelad igår morse. Vi visste att han var känslig mot röda födoämnen, men inte så här känslig.. Har fått rådet från BVC att testa tomat, hallon osv efter ett tag igen, för att se vilken reaktion han får och det gjorde vi alltså nu. Kraftig reaktion är resultatet, och nu lutar det nog åt att vi får ta en sväng till drottning silvia´s i eftermiddag, ska ringa sjukvårdsupplysningen och se vad de säger..

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Stackars lille Skrutt, jobbigt när det kliar <3

2011-03-20 @ 20:51:40
Postat av: Lottis

Det var inte vattkoppor. Pricken är helt borta idag

2011-03-21 @ 09:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0