...

När man är gravid tillkommer en del trista krämpor. Jag tillhör lyckligtvis skaran tjejer som (peppar, peppar som min farmor brukar säga...) hittills klarat mig undan med lättare ryggvärk och något svullna ben. Det senare är dock en otroligt irriterande upplevelse, som dessutom kan leda till gräsliga åderbråck om man har otur..

Så därför - stödstrumpor används just nu emellanåt av fröken Andersson, och ännu mer använda blev de i somras när värmen förvärrade hela härligheten! Häromdagen googlade jag på åderbråck, för att försäkra mig om att stödstrumpor verkligen var den magiska lösningen.

På apotekets hemsida föreslår de att gravida med svullna ben skall använda sig av stödstrumpor "de dagar då du ska sitta, eller stå mycket"!

?????

Så de dagar då jag enbart planerat att ligga på soffan och pilla mig i naveln (det vill säga noll dagar av 365 av årets möjliga), ja då kan jag alltså lugnt lämna stödstrumporna i byrålådan. Det var ju skönt att veta!

Kommentarer
Postat av: Carro

Det är väl härligt och uppfriskande med lite brustna blodkärl och annat mys som graviditeten medför!

2011-09-27 @ 08:37:41
Postat av: Evelina Andersson

Hihihi, ligga stilla gör du inte särskilt ofta nej, du får göra det till en ny trend, kanske köpa några i någon snygg färg, híhi <3

2011-09-29 @ 08:06:01
URL: http://finest.se/Evelinaandersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0