Snart vardag igen..

Nästa vecka är Skruttens sommarlov slut och han ska börja sina femton timmar på förskolan igen efter åtta härliga veckor.


Dags att komma in i vardagsrutinerna igen alltså! Hur var det nu igen man gjorde när man hade en tid att passa?


Vi fick damma av syskonvagnen idag och ge oss av på en liten tur, som för att påminna oss själva hur man gör. Ja, äventyr har vi ju vart iväg på hur många som helst under semestern. Men syskonvagnen har fått stå och samla damm då vi förträngt allt vad tidspress heter!


Hem till förskolekompisen Emilia bar det iallafall av, Benjamins första förälskelse! Vi kom bara lite för sent, men vad kan man begära av några som struttat runt i pyjamasen halva dagarna i åtta veckor utan en enda tid att passa?


Hur som helst. Minstingen min har plötsligt blivit en stor bebis och vuxit ur sin liggdel till syskonvagnen. Eller ja, precis och precis. Liggdelen är så liten att den skulle kunna klassas som en handväska. Så nog hade han det trångt där i redan för två månader sedan. Men sittdelen fick han ändå inte prova förrän idag. Gissa om han trivdes bra där han satt bredvid storebror och spanade på allt spännande! Min lilla böna!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0