Imon kör vi!

Nu är det alltså slut på mysig gemensam föräldraledighet för denna gången. Imorgon börjar Daniel jobba igen och jag blir ensam hemma med våra två små gossar. Jag är nära en mindre hjärnblödning bara av att tänka på det, haha!

Benjamin älskar verkligen sin lillebror, klappar fint, pussar och tröstar när han är ledsen. För det mesta. Sekunden senare blir han hemskt nyfiken på vilka slags experiment man kan genomföra med en liten nyfödd utan att han börjar gråta (eller mamman/pappan blir totalt vansinniga!).

Ja, det är sannerligen inte lätt att vara en nybliven liten storebror. Hela livet har ju liksom blivit huller om buller. Och det är sannerligen ingen barnlek att vara en nybliven tvåbarnsmamma heller, det ska gudarna veta!

Igår hade vi smygpremiär på att vara ensamma, när Daniel helg-jobbade ett par timmar. Till vår lycka var det underbart väder (förutom kall blåst) så vi packade ner Fabian i vagnen och gick en sväng till lekplatsen. "Det är hönt (skönt) med sol, mamma!" sa en nöjd tvååring där han stod på sin ståbräda på vagnen :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0