Nästa OS-gren?

Våran stora Skrutt är som ni känner till en liten kille full med bus. Och får han för sig att det är dags att göra hyss - ja, då gäller det att vara snabb som blixten om man vill hinna avstyra honom.

Jag har med tiden blivit mästare på att hinna fånga vattenglas som är en halv millisekund ifrån att vältas upp och ner (jo, det händer att han häller ut sitt vatten på bordet fortfarande, det är tydligen spännande även efter man fyllt två och ett halvt!), få syn på när han tänker hälla ut hela min schampoflaska och när han tänker byta kod på Daniels bankdosa. Det gäller att ligga steget före alltså, om man vill sätta stopp för hans galna upptåg.

Ofta lyckas man, men inte alltid. Något som är stört omöjligt att lyckas med, det är att hindra ett par klåfingriga barnhänder från att trycka ut innehållet ur en tub med tandkräm eller salva. Förstår ni hur fort det går från det att ungen skruvat av korken på tuben tills dess att man har världens längsta korv med tandkräm i handfatet? Typ två hundradelars sekund. Helt omöjligt att avstyra.

Jag tror bannemej den som klarar det borde bli belönad med OS-medalj!


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Bus-unge!! Ni får köpa tandkräm med tråkigare färg ;) Den randiga vill man ju bara se mer av ;)

2012-06-18 @ 22:34:15
URL: http://ulrikaslillablogg.blogg.se/
Postat av: Lavsund

hihi lilla buse!! =)

2012-06-19 @ 18:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0