3 månader

I skrivande stund har vår minsting hunnit bli tre månader och drygt en vecka gammal. Tid vid datorn har jag sällan numera, så i stort sett allt bloggande sker från mobilen. Men det klart jag måste göra ett "riktigt" tremånaders inlägg med tillhörande foton på vår lilla skatt. En vecka sent alltså, men så får det bli! :)

På självaste tremånadersdagen var det så vackert ljus inne i vårt sovrum. Blir perfekt för att fota månadsfotografier tänkte jag och placerade ungen på ett vitt bländande lakan! Haha, liiite för ljust för Fabians smak tydligen. Knas-mamma!





Rysligt söt är han ändå, trots bländande sikt!





Här sitter han och jäser i sin bumbostol, som åkte ner från vinden lagom till tremånadersdagen.



Och här får ni bildbevis på hur han numera sysselsätter sig långa stunder under dagen, genom att gnaga på sina leksaker. Dagen före han fyllde tre månader placerade jag lilla kossan i hans hand och han greppade den direkt. Duktiga lilla prins! In i munnen ska den, men det är inte alltid man får till det. Men då är det bara att ropa högt så kommer mamma, pappa eller storebror farandes för att hjälpa till :)

Förutom att bita på sina leksaker så diggar han att ligga och mysa i babygymmet eller babysittern och ägnar sig då åt att slå till alla fina saker framför/ovanför honom. Länge, länge kan han ligga nöjd och harmonisk alldeles för sig själv. Men bäst av allt är ändå att mysa i famnen hos mamma, pappa, storebror - eller ja, vem som helst egentligen. En strålande glad och sällskapssjuk liten kille har vi fått, som babblar för fullt med oss och har lärt sig att skratta högt. Det är ljuv musik för öronen det!

/En stolt mamma

Kommentarer
Postat av: Moster Evelina

Glöm inte att han är superkittlig (stavning? Skrev skicklig först, haha!) och skrattar som en tok när moster försöker få honom att rapa, hihi! Älskade, söta lilla älskling!

2012-05-15 @ 22:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0