7 månader

Älskade lilla barn, nu har du hunnit bli sju månader gammal (i skrivande stund sju månader och sex dagar!).
 

Det är en fröjd att få dela dagarna med dig, du glada lilla bebis. Du är så nöjd och go att mamma ibland måste nypa sig i armen, är det verkligen möjligt att trivas så med livet som du gör? Du sitter på din lilla rumpa, som en ljuvligt söt liten Buddha, och leker med dina leksaker. Länge, länge kan du roa dig själv. Igår satt du över en timme på golvet och grejade med en korg fylld med saker. Och så fort någon tittar åt ditt håll skiner du upp som en liten sol och skrattar högt. Eller räcker ut din lilla tunga och ger ifrån dig ett pruttande ljud för att sedan med spänning vänta på att vi ska göra likadant.
 

 
Att krypa är ännu´inget du gett dig på även om du trivs med att ligga på mage och leka. Du roterar istället runt i en cirkel för att få tag på spännande saker runt omkring dig. Och är det något du inte får tag på så snurrar du glatt vidare. Eller ropar ilsket, för att någon i din närhet ska komma farandes för att hjälpa till. Så visst har du humör du också, men bara när det verkligen behövs!
 
Du är en social liten kille som älskar att träffa folk. När huset är fullt trivs du som allra bäst för då finns där alltid någon att gosa eller busa med. Att Benjamins förskola är en väldigt spännande plats har du redan hunnit lära dig.
 
Mat äter du precis som för en månad sedan, gröt morgon och kväll och barnmatsburk till lunch. Du är inte direkt överförtjust i gröt och puréer även om du äter helt okej. Små bitar av smörgås, kex, banan eller annat är däremot spännande och du har nu lärt dig att själv plocka upp dem från bordet och stoppa dem i din lilla mun. Du sover just nu hela nätterna utan minsta pip. Du lägger dig runt sex och vaknar vid fem-sex för en flaska ersättning, för att sedan helst somna om och sova till sjutiden. Om nu inte din morgonpigga bror väcker dig före dess förstås!
 

 
Du lyssnar noga och koncentrerat på oss när vi pratar med dig och har nästan fått kläm på åt vilket håll du ska titta åt när vi frågar "Var är lampan?". Och slutligen, det bästa av allt, du har lärt dig att säga "mamma" :)
 
Puss på dig, lilla prins!

Kommentarer
Postat av: Ing-Marie

Farmors lilla gullunge :). Många kramar

2012-09-12 @ 23:50:50
Postat av: Carro

Åå vilka fina bilder på din minsta fina gosse. Puss på er

2012-09-13 @ 08:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0