Det ska börjas i tid..

I början på veckan var jag och Benjamin på Allum en sväng. Mäta fötter inför köp av vinterskor, samt prova vinterjacka stod på agendan. Vi fick mätt fötterna och vinterkängor är nu inhandlade med en rabbatcheck på 40% på Ellos, bättre kan det knappast bli.
 
Vinterjacka fick vi också köpt, en turkos snygg på H&M som han själv var med och valde. Men dagen efter när den skulle provas igen här hemma blev det skrik och panik. Han ville minsann inte prova den jackan eftersom han "inte tyckte att den var så snygg!".
 
Nähäpp, så det var bara för mammsen att åka tillbaka till Allum och byta jackan. En rutig fräck sak från Lindex fick det bli, som fick MVG av den lilla bestämda herrn. Det ska börjas i tid alltså!
 
Overall och överdragsbyxor från förra året passar honom fortfarande. Så nu ska det bara inhandlas en overall till att ha hängandes på förskolan utifall han skulle behöva byta någon dag, en billigare variant får det bli. Eller ett fleecefodrat regnställ, mamman har visst inte riktigt bestämt sig ännu.
 
Och så ska den lilla gossen få en jacka han också. Mycket av Benjamins gamla grejer får han ärva, men vinterjacka har vi faktiskt ingen. Herregud, vi kommer bli ruinerade på kuppen! Tur det finns barnbidrag ;)
 
 
Mina älskade små. Storebror har bäddat ner lillebror och ger honom här en ordentlig puss på munnen. Godingar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0