Mer strandhäng.

Denna underbara värme, jag får inte nog. Åh, om detta väder ändå kunde få stanna sommaren lång.

Idag hade vi bestämt träff med Carro och hennes Noa vid Aspens badplats. Jag och ungarna var där (näst) först av alla och kunde breda ut oss över stranden bäst vi ville. Att vi kom iväg så tidigt berodde enbart på att mamman hade bråttom att lämna hemmet innan hon fick en hjärnblödning.

Tre och ett halvt-åringen befinner sig nämligen just nu i en extremt oskön trots-fas där det hittas på så mycket dumheter att Emil bleknar i jämförelse med sina små hyss. Om detta beror på napp-avvänjningen eller inte har jag ingen aning om, men jobbigt är det! (ungen lämnade nämligen sina käraste ägodelar till Lisebergskaninerna förra söndagen..)

Tack och lov kom Carro med en unge som var lika bångstyrig han. Så de två ägnade helt enkelt dagen åt att bräcka varandra i dumheter. Kasta sand, hiva stenbumlingar i vattnet, veva bland folk med jättelika grenar och springa iväg ut på bryggan utan lov. Jag tror de landade med rumporna på filten ungefär två minuter var. Mutade av glass förstås!

Och på stranden satt min vän och jag och funderade över hur många runt omkring som tyckte att våra rackarungar var de värsta som skådats. Tur att de är alldeles otroligt charmiga båda två, mellan allt bus!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0