Hej sommarvärme!

Det är ännu april månad, men ute är det sommarvarmt. Runt tjugo grader, tillräckligt varmt för shorts. Vi har spenderat ännu en helg isolerade från vänner och familj som inte önskar vattkoppor, men har haft det alldeles ljuvligt bara vi fyra. 

Benjamin är frisk och pigg igen, det var lindrigt för honom får jag nog säga. Normalmycket vattkoppor, knappt någon feber och sovit gott om nätterna. Måndag eftermiddag och tisdag var han något slö och hade lite besvär av klådan, i övrigt har tavegylen hjälpt bra och han har vart nästan lika pigg som vanligt. Nu väntar vi bara på att Fabian ska bli en prickekorv han med...

Hur som helst. Igår förmiddag jobbade Daniel. Jag och barnen packade picknick, springcykel och fotboll och gav oss av på långpromenad. Tre stopp hann vi med, Kålltorps fina lekplats, Renströmska parken, samt min förskolegård. På hemvägen var vi så svettiga att vi blev tvungna att svalka oss med varsin glass. 

Efter lite middagsvila på hemmaplan packade vi väskan igen, stannade på ICA och köpte varsin sallad (lat-middag!) och åkte till Aspens badplats. Barnen plaskade i vattenbrynet och undrade varför mamma och pappa påstod att vattnet var för kallt för att bada i - det är väl sommar? Vi avslutade kvällen med lek i parken i närheten, stora lekplatsen där fick högsta betyg av båda grabbarna. Sen for vi hem, trötta och lyckliga efter en heldag i solen. 

Nu sitter vi i bilen på väg mot Gråbo. Daniel och jag ska på en visning i Floda, så barnen får leka med mormor och morfar under tiden. Förmiddagen har vi ägnat åt lek på Ånäsfältet och korvgrillning i trädgården. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0