Mot Smögen!

Idag startade vår morgon runt halv fem snåret, inte ok! Daniel ska på anställningsintervju nu på morgonen, så jag såg det som mitt mission att gå upp med vår lilla gangster. Tv:n i sovrummet sattes på med nya favoriten "Packa-Packa!" (Drömmarnas trädgård). I min fantasi trodde jag att jag genom detta genidrag skulle kunna köpa mig ett par minuters sömn medan Skrutten satt snällt och kikade. Icke sa Nicke, han bestämde sig istället för att hoppa på mammas mage och skrika "Iiiiiiida, iiiiiiiida!" (Rida, rida!). Godmorgon!

Nu packar och fixar vi, om ett par timmar sticker vi mot Smögen ett par dagar med fina vänner. Ska bli så mysigt!


Bad vid mysig sjö i Småland. I veckan hoppas vi kunna ta årets första dopp i havet!

Kram på er!

Semester!Busiga unge! Mamma älskar att få dela dagarna med dig..

Två veckor av min semester har redan sprungit förbi, men om resterande tre blir lika härliga som de dagar som varit så är jag mer än nöjd! :) Lite varmare temperatur hade ju inte varit fel, men det är jag troligtvis inte ensam i Sverige om att tycka... Sent igår kväll kom vi hem från drygt en vecka i stugan i Småland. Härligt har vi haft det, med helt ok väder och ett och annat bad-besök på mysiga stränder.

Nu väntar en vecka hemma i stan. Vi ska passa på att hänga med vänner, tillsammans och på egen hand (ja, Daniel och jag tänker faktiskt ta lite semester från varandra också, hihi, en mix är det bästa!) vi ska leka av oss på Benjamins bästa lekplatser, och förhoppningsvis bada! Nästa vecka sticker vi till Smögen ett par dagar med Benjamins bästis Anton och hans föräldrar - mys!

Ikväll blir det film mys här hemma. Vi ska se Baksmällan 2 och har laddat med chips och dip förstås. Jädrar, vad gött det är att sitta i sin egen soffa när man inte gjort det på ett tag :)

Kram!

...

Men hjälp, vilken seg blogg det var här då. Jag har semester kallas det! Min allra första fem-veckors betalda i livet. Underbart! I fredags styrde vi kosan ner mot kungsbacka, där vi installerade oss i Daniels lillebrors hus för ett par nätter. De är i Turkiet och gottar sig, och behövde hjälp med sin lilla katt, och vi tackade då rakt inte nej till en altan med havsutsikt! :)

Lördagen innebar bröllop för mig och Daniel, och övernattning hos faffa och macko (farmor) för Benjamin. På väg ner till farmor och farfar sa han sin första tre-ords-mening, "pappa chöa biien". Daniel hörde det dock inte och hävdar nu bestämt att denna tre-ords-mening aldrig uttalats, men en mamma hör minsann allt, hihi.

Igår kom våra fina vänner Rickard och Ylva på besök med sin lilla vackra prinsessa Meya. Vi grillade gott, promenerade ner till vattnet, och satt på altanen i ljuvliga tjugotvå graders värme långt in på kvällen. Mysigt! När det var läggdags hade Benjamin i vanlig ordning något svårt att slita sig från sina gäster, men trött som han var däckade han ändå. Den första han frågade efter när han vaknade på morgonen igen var "Ickard!" Gullunge!

Nu är vi hemma igen, och Benjamin har slocknat som en stock i sin egen góa säng. Han har inte varit helt nöjd med resesängen denna gången.. Jag hoppas han ändrar sig, för på fredag sticker vi ner till Småland för tio nätter i en sommarstuga, så då får han liksom bara gilla läget! :)

Och jag, ja jag tänker också slänga mig ner i min egen säng. Vi har haft ett par underbara dagar, men det är ändå alltid lika skönt att komma hem till sitt igen. Märkligt! :)

Kram på er!

RSS 2.0