...med Sverige under fötterna...

Så var vi hemma igen, efter en underbar vecka i Tyskland. Vädret har varit precis som vid en svensk midsommar; grått, blåsigt och lite för kallt. Men med mysigt sällskap och mängder av aktiviteter inom gångavstånd så hann vi liksom aldrig deppa över det. Vi har bowlat, spelat biljard, minigolf och flipper, badat inomhus (jag hängde mest med Skrutten i den barnvänliga poolen, varmt och skönt! vad som bidrog till den kroppsvänliga temperaturen i just den poolen försökte jag låta bli att tänka på...) ätit mängder med tysk korv och druckit en och annan öl.

Benjamin har varit glad som en sol hela veckan. Det är väl svårt att vara annat kanske, med nio vuxna runt omkring sig som mer än gärna hjälps åt med att roa en. Att gå ut och käka var inga problem alls, och inte heller att bli nattad på diverse olika ställen. Han sov som en prins de flesta nätter, och njöt av morgonpromenaderna med sin morgonpigga morfar och mormor. Och det gjorde förstås jag och Daniel också, som fick flera långa sköna sovmorgnar - härligt!



Lillprinsen på tysk restaurang!

Skrutten firade hemkomsten med två nya tänder. Denna gången var det framtänderna som bestämde sig för att göra entré, så att de små vampyr-gaddarna på sidorna inte ska behöva känna sig så fasligt ensamma. Och ja, de skulle prompt komma samtidigt, lagom till nio-månadersdagen, och det verkar göra ordentligt ont! Sju tänder har han hunnit få inom loppet av två månader, stackars unge!

Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0