2 månader

Idag fyller vår minsting två månader. Hu, vad fort det går. Tiden springer iväg, samtidigt som det känns som att han alltid funnits hos oss. Vår underbara son och Benjamins älskade lillebror.

Ljuset har inte varit något vidare här i lägenheten idag, så bilderna jag tog på lillprinsen i förrgår får fungera som tvåmånaders-foton. Gosiga, vackra lilla Fabian, vi älskar dig oändligt mycket!




De är väldigt lika utvecklingsmässigt än så länge, våra små gossar. Fabian vill, precis som Benjamin vid två månaders ålder, helst stå eller sitta upp i famnen. Stark i nacken är han och balanserar sitt huvud själv sedan ett par veckor tillbaka. Han har just hittat sina små händer och suger för fullt på dem. Han är nöjd och glad för det mesta, ler och pratar med oss så fort vi tittar på honom. Han sitter gärna i sin babysitter och tittar, på oss eller på leksakerna framför honom (till skillnad från storebror som totalvägrade att sitta/ligga någon annanstans än i våran famn, hehe!). Han har en period varje kväll, en timme vid sjutiden ungefär, som han blir ledsen och får svårt att komma till ro. Då skriker han som en galning (röstresurserna är det inget fel på, haha) tills han slocknar i vår famn, lilla hjärtat.. Sedan sover han för natten och vaknar bara för att fylla på magen.

Tänk att jag fått två perfekta små barn, vilken lycka!


Kommentarer
Postat av: Ing-Marie

En ljuvlig liten gosse! Puss o kram från farmor

2012-04-07 @ 11:30:44
Postat av: mamamya

Ja det är verkligen Lycka!

2012-04-08 @ 23:37:06
URL: http://www.mrsmamamya.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0