Härliga sensommar!

Vi är snart två veckor in i september månad och ännu levereras sol och snudd på sommarvärme. Underbart!

Vad som är mindre underbart är långa jobb- och förskoledagar. Lämna runt sju och hämta strax före halv fem som jag gjorde igår känns pyton. Ungarna däremot verkar inte lida. De älskar förskolan och jag hoppas de fortsätter med det. Fast imorgon väntar vår lediga torsdag, då behöver vi inte stressa iväg nånstans. Lyx!

Och så får vi passa på att njuta extra av varandra på helgerna. Det var just vad vi gjorde i helgen! Familjetid i kombination med fantastiskt väder.

Tog en tur ner till Daniels bror med familj i lördags förmiddag. Ja, efter husvisning i Lerum och lunch i Kållered. Promenerade ner till havet och fiskade/plaskade lite. Ljuvligt att ha så nära som dem så man kan smita ner när som helst!

När vi kom hem gick vi till ICA och köpte varsin god sallad, blev picknick till middag borta vid Ånäsfältet. Och bus med våra små älsklingar ända fram till läggdags, utan att frysa ett enda dugg!

Och i söndags stod Liseberg på schemat. För oss och resten av Göteborg. Men vi hade urmysigt ändå, trots mycket folk. Fick sällskap av Daniels mamma och bror med familj. Benjamin och Fabian var helt saliga över att farmor kom med för att åka karusell!


Kommentarer
Postat av: Ing-Marie

Tack för en härlig dag på Liseberg! Puss o kram från farmor <3

2013-09-12 @ 22:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0