Klåfingrig liten gosse!



Hos mommo och waff (läs mormor och morfar) finns många roliga skåp och lådor att undersöka! T-shirten är en present från morfar förstås, till en tuff liten gaisare :)

Vår klåfingriga lilla gosse vill ständigt undersöka precis varenda liten pinal, ett nyfiket litet yrväder som far runt och pillar, testar och smakar (ja, han stoppar fortfarande precis allt i munnen!) Senaste nytt är min nya fina cykel som för närvarande står i sovrummet, spännande som sjutton!

Igår eftermiddag lämnade Daniel denna lilla vilde i Gråbo, så vi fick spendera kvällen för oss själva. Käkade middag på stan och tog en sväng till Casinot tillsammans med Daniels bror och hans tjej. Imorse fick vi välbehövlig sovmorgon båda två, och åt frukost i lugn och ro, mys! Men hur härligt det än är att vara ensamma ibland, så är det underbart att få hämta hem sin goding igen, älskade unge!

Ikväll är Daniel ute på stan en sväng med vännerna. De var här ett par timmar innan, och Skrutten var överlycklig över sällskapet som bjöd på chips och spelade gitarr ;) Orkade hålla sig vaken ända tills de gick vid nio, och somnade sedan som en stock. Jag har haft myskväll för mig själv med andra ord, härligt! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite film...

Hoppas ni har en fin helg alla fina!

Kommentarer
Postat av: Evelina

mosters fina kille, längtar så efter er! <3

2011-03-13 @ 12:25:36
URL: http://hihater.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0