allergi-utredning, del två..

Vår lilla gosse tampas som jag tidigare nämnt av elaka nässelutslag som kommer och går. Ungen har de senaste veckorna varit prickig som en liten prickigkorv, och kliar gör de också. Det gör så ont i mamma-hjärtat när hans små fingrar kliar ilsket på huden och han tittar förtvivlat på mig och säger "kiiiias!" Älskade lilla unge, "klia" är definitvit inte ett ord som borde behöva finnas i ditt vokabulär...

Att han är känslig mot citrus och alla röda födoämnen visste vi sedan tidigare, och ägg gjorde han prick-test på för ett par veckor sedan utan att det visade något. Men det är något annat som inte stämmer, prickarna vill inte ge med sig! Idag var vi en sväng igen på barnmottagningen, och Skrutten var så otroligt duktig. Sju "prickar" på pricktestet lät han dem göra, utan minsta knyst. De testade rubbet, men inget gav utslag. När sköterskan skulle tömma två små rör med blod från honom var han dock inte lika positiv. "Aj!" sa han, och tittade argt på henne. När hon inte lät bli att klämma på hans lilla finger lyfte han den andra handen, vinkade till henne och sa "Hejjå!" Söta unge!

Så nu väntar vi på svar från blodproven, men troligtvis kommer de inte visa något heller.. Så har ni några erfarenheter av vad det kan vara han inte tål så hojta till!



En för tillfället prick-fri gosse, på promenad med mamma på vägen utanför farmor och farfar.. Vad han har i munnen?! En sten förstås, vad annars?! :)

Nu väntar sängen för min del. Imorgon blir det bröllop i Lerum med efterföljande fest på Aspenäs. Jag och Daniel ska övernatta till och med, lyx!


Kommentarer
Postat av: carro

Lillprins, hoppas det ordnar sig snart! Puss

2011-05-20 @ 22:10:42
Postat av: Lavsund

stackars lilla sötnosen :(

2011-05-20 @ 23:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0