Söndagsmys!

Hej, från söndagsmys-soffan!

Idag har våra pojkar ÄNTLIGEN fått gosa med sin mormor och morfar. Elak förkylning i flera omgångar har gjort att de inte vågat sig hit sen första snabb-titten då vi var nyss hemkomna från BB. Fabian sov sig igenom hela deras besök, men gosa med en liten nyfödd kan man förstås göra även när de sover :)

Benjamin var lycklig över besöket och ville helst åka med dem hem. "Bara passa dom litegrann!" sa han bestämt där han stod i hallen iklädd enbart blöja och vinterkängor. Bilnyckeln skulle han visst ha med sig också ;)

Efter middagssovning för hela familjen packade vi in oss i bilen och åkte hem till Rickard, Ylva (med fina, fina bebismagen) och lilla Meya för eftermiddagslek. Urgod middag och mumsig marängswisch blev vi bjudna på dessutom.. Perfekt avslut på veckan!

Imon rivstartar jag min "egna" föräldraledighet med besök på BVC kl 10 (för liten gosse) och tandläkarbesök kl 14 (för något större gosse). Min svärmor, gossarnas goa farmor, kommer som en räddare i nöden och hjälper mig med Fabian medan Benjamin (förhoppningsvis) gapar stort hos tandläkaren. Det ska vi nog lyckas ro i hamn, eller vad tror ni? :)

Bjuder på en bild på en nöjd liten prins som myser med napp och snutte i soffan, för att sekunden senare ge ifrån sig ett illvrål då han insåg att han visst var sugen på en slurk mat. Temperamentet är det inget fel på, med andra ord, haha!


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Det e så fantastiskt sött med nappen. Den tar upp halva ansiktet men ändå är den så liten!! Kram

2012-02-27 @ 20:37:12
URL: http://ulrikaslillablogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0