Puré-premiär, skärgårdstur och febrig gosse...

...det blev vår Nationaldag 2012!

Har suttit här ett tag och knåpat på ett inlägg om vår dag. Inte ett kort och snabbt från mobilen för en gångs skull. Och så hängde sig datorn. Såklart.

Hur som helst, vi har haft premiär för smakportioner här hemma idag. För minstingen alltså! Han mumsade glatt i sig en liten tesked med majspuré. Tummen upp alltså!



Efter det tog jag och mina små grabbar spårvagnen ut till Saltholmen. Besök på Styrsö hos Mikael, Sofia och deras alldeles nya lilla Ester stod på schemat. Mötte upp vännen Hanna på vägen och tillsammans lyckades vi missa båten mot Styrsö! En timmas väntan på Saltholmen alltså, vilken tur att vi hade sällskap av världens bästa lektant :)





Och tur att det fanns fika!

På Styrsö möttes vi upp av Sofia och hennes lilla prinsessa. Märkligt väder var det minst sagt, blåsigt men soligt och varmt (tänk att det märks tydligare att solen skiner om man är i skärgården än om man är i stan!). Mys för hela slanten blev det när vi landade hemma hos dem.



Två GGG-mostrar och en liten docka!



Så otroligt söt och alldeles ny i världen. Vilken häftig grej! Välkommen till vårt gäng, vackra lilla Ester!

Båtresan hem gick fint den med (tack än en gång, lektant Hanna för hjälp med att roa både liten och stor gosse!). Väl framme skulle vi bli upphämtade av Daniel, för att slippa åka vagnen hela vägen. Men han hade glömt Fabians bilstol hemma och fick visst vända tillbaka i sällskap av Benjamin och hämta den. Så det blev lite drygt en timmas väntan på Saltholmen då med, haha, men det löste Hanna och jag fint med en fika och pratstund i solskenet. Och Fabian, ja han är liksom nöjd så länge han bara får vara med. Underbara lilla solstråle!

Väl hemma fick Benjamin feber som från ingenstans. Vi försökte lindra med en ny film och lite gott att äta och dricka, men han bad själv om att få gå och lägga sig istället. Lilla hjärtat! Nu håller vi tummarna för att det bara är en tand eller så som spökar, så vi inte smittat ner Ester (eller hennes mamma och pappa) med något tråkigt virus, usch!

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0